illu straties

Emotional Wealth

NFT illustratie

Onze tastbare munten worden door de inflatie steeds minder waard, terwel de cryptomunten zo als Bitcoin, Doggcoin, Ethereum¬†maar lijken te blijven stijgen… Dit kan een rijkdom aan emoties geven. Herkenbaar? ūüėõ

Brainstorm voor de Gemeente Rotterdam

GRAFISCHE VORMGEVING & ILLIUSTRATIE ‚Äč

Ben jij op de hoogte van de sensoren in de stad? Ze zitten overal, in de afvalcontainer, het stoplicht en natuurlijk de beveiligingscamera’s.

In een brainstormsessie heeft de Gemeente Rotterdam inzicht gekregen in de idee√ęn die bewoners hebben bij het communiceren over en participeren bij deze sensoren. Voorafgaand aan de brainstormsessie heeft de Gemeente Rotterdam eerst een belevingsonderzoek gedaan naar de behoeften van Rotterdammers bij de sensoren in de stad. Hieruit is een model gekomen. Dit model was het uitgangspunt voor de brainstormsessie. En is vertaald naar twee typetjes waardoor we een rollenspel konden spelen en zo in gesprek konden gaan met Rotterdammers vanuit twee extreme perspectieven. IBot: hij is voor sensoren en technologie. IQueen: zij is tegen sensoren en voor haar privacy.

Uit de brainstormsessie met de Rotterdammers en de Gemeente Rotterdam zijn verschillende concepten gekomen die we nu gaan uitwerken in prototypes.

De enver hoofdlijn

illustratie

In samenwerking met de Reframing Studio illustreerde ik voor Enver een animatie filmpje over het trajectplan binnen de jeugdzorg. Dit filmpje wordt intern gebruikt om het proces en de stappen die daar bij horen inzichtelijker te maken.

Thanks to:
Beatrijs Voorneman, Michiel Boonacker, Christa Stut – van der Flier en Anne van der Velde

Het Terphuis

Grafische vormgeving & Illiustratie

Een Rotterdamse sociale zorg boerderij met een B&B, een groente en fruit winkeltje en natuurlijk heel veel liefde voor mens en dier.

OJZ

Illustratie en grafische vormgeving

Sinds 2019 geef ik de uitnodiging(en), stands, t-shirts en ander communicatie materiaal vorm. Daarbij maak ik ook¬†illustraties voor het Ondersteuningsteam Jeugd Zorg. Voor onderander de “ZOOMerschool 2020”, en de “Leerexpiditie wachttijden oplossen”.

corona

1,5 m

Corona, je lijk zo onschuldig… Voor de een ben je verkoudheid maar voor de ander dodelijk. Laten we met zijn alle nog even door zetten, flink onze handen wassen, in onze elleboog niezen, zo veel mogelijk thuis blijven en ons nog even aan de 1,5 m houden. Zodat we de levens van (eigen en andere) ouders, opa’s en oma’s kunnen redden. En straks met de hele wereld een goot feest kunnen vieren waar het bier kan blijven stromen, (we de horeca weer kunnen steunen) en onze liefjes, vrienden en familie eindeloos kunnen knuffelen. Hou jullie taai! X

sexy lexy

gAME

Sexy Lexy bied seksueele voorlichting aan mensen met een verstandelijke beperking in de vorm van een game. Aan mij de eer om deze game in samen werking met de Reframing Studio te visualiseren.

Form magazine

sulalam

verpakking

Sulalam maakt samen met de locale mensen vergin kokosnoot olie in Zuid Sulawesi. Aan mij de eer om zowel de verpakking als de website te ontwerpen.

Binnenkort ook te koop in de Nederlandse supermarkt!

gekkengeit for hema

illustratie en concept

GEKKEgeit gaat je ogen openen voor de magische wereld van kinderen. In onze drukke samenleving is het lastig om voldoende tijd te vinden om je fantasie de vrije loop te laten gaan. Juist fantasie is belangrijk voor de taalontwikkeling van je kind. Begrijpend lezen en woordenschat wordt door kinderen beter opgepakt  bij het gebruik van fantasieverhalen dan bij realistisch verhalen. Fantasie stimuleert de sociale vaardigheden en de creativiteit van je kind. GEKKEgeit is makkelijk toepasbaar in je dagelijkse activiteit, dus haal nu meer gekkigheid in huis met GEKKEgeit! 

Dit project is in samenwerking met Laure van Bergen en Iris Muriel van Houten

ja ik wil

HIERONDER VIND JE EEN PRIJZEN OVERZICHT.

Kan ik voor jou ook iets verbeelden in de vorm van een illustratie, klik dan op de button hier onder en stuur mij gerust een mailtje met je wensen.

What people say

XS
$ 150,- excl. BTW
 • Vrijblijvend Intake gesprek
 • 1x Illustratie
 • 2x Feedbackmoment
 • Excl. concept
 • Excl. druk kosten
S
750,- excl. BTW
 • Vrijblijvend Intake gesprek
 • 5x Illustratie
 • 3x Feedbackmoment
 • Excl. concept
 • Excl. druk kosten
M
1500,- excl. BTW
 • Vrijblijvend Intake gesprek
 • 10x Illustratie
 • 5x Feedbackmoment
 • Excl. concept
 • Excl. druk kosten