Illustratie & Grafische Vormgeving

Brainstorm voor de Gemeente Rotterdam

GRAFISCHE VORMGEVING & ILLIUSTRATIE ​

Ben jij op de hoogte van de sensoren in de stad? Ze zitten overal, in de afvalcontainer, het stoplicht en natuurlijk de beveiligingscamera’s.

In een brainstormsessie heeft de Gemeente Rotterdam inzicht gekregen in de ideeën die bewoners hebben bij het communiceren over en participeren bij deze sensoren. Voorafgaand aan de brainstormsessie heeft de Gemeente Rotterdam eerst een belevingsonderzoek gedaan naar de behoeften van Rotterdammers bij de sensoren in de stad. Hieruit is een model gekomen. Dit model was het uitgangspunt voor de brainstormsessie. En is vertaald naar twee typetjes waardoor we een rollenspel konden spelen en zo in gesprek konden gaan met Rotterdammers vanuit twee extreme perspectieven. IBot: hij is voor sensoren en technologie. IQueen: zij is tegen sensoren en voor haar privacy.

Uit de brainstormsessie met de Rotterdammers en de Gemeente Rotterdam zijn verschillende concepten gekomen die we nu gaan uitwerken in prototypes.

De enver hoofdlijn

illustratie

In samenwerking met de Reframing Studio illustreerde ik voor Enver een animatie filmpje over het trajectplan binnen de jeugdzorg. Dit filmpje wordt intern gebruikt om het proces en de stappen die daar bij horen inzichtelijker te maken.

Thanks to:
Beatrijs Voorneman, Michiel Boonacker, Christa Stut – van der Flier en Anne van der Velde

MAKE ME THINK

LOGO, HUISTIJL & ILLUSTRATIES

Een educatieve game voor technische studenten van de Hogeschool Rotterdam over privacy. Binnenkort meer…

sexy lexy

gAME

Sexy Lexy bied seksueele voorlichting aan mensen met een verstandelijke beperking in de vorm van een game. Aan mij de eer om deze game in samen werking met de Reframing Studio te visualiseren.

Het Terphuis

Grafische vormgeving, FOTOGRAFIE, Illiustratie, VERPAKKING
EN WEBSITE!

Een Rotterdamse sociale zorg boerderij met een B&B, een groente en fruit winkeltje en natuurlijk heel veel liefde voor mens en dier.

VNG

6x infographic

Samen Beter – Een beter inzicht in Jeugdzorg

Sinds 2019 geef ik de uitnodiging(en), stands, t-shirts en ander communicatie materiaal vorm. Daarbij maak ik ook illustraties voor het Ondersteuningsteam Jeugd Zorg. Voor onderander de “ZOOMerschool 2020”, en de “Leerexpiditie wachttijden oplossen”.

OJZ

Illustratie en grafische vormgeving

Sinds 2019 geef ik de uitnodiging(en), stands, t-shirts en ander communicatie materiaal vorm. Daarbij maak ik ook illustraties voor het Ondersteuningsteam Jeugd Zorg. Voor onderander de “ZOOMerschool 2020”, en de “Leerexpiditie wachttijden oplossen”.

Jongeren als stakeholder

logo & Huisstijl

“Kijk toch eens naar ons mooie logo, door jou ontworpen.

Enorm bedankt hiervoor. Je hebt ons goed bijgestuurd op momenten dat wij alle kanten op gingen met onze wensen. Jouw visie, standvastigheid, deskundigheid, creativiteit en geduld hebben we nodig gehad.” – Hellen Houterman

PCPO

illustratie

PCPO is een christelijke scholengemeenschap uit Barendrecht en Ridderkerk die bestaat uit 11 basisscholen. Het moest voor iedereen (leeraren, ouders  maar ook kinderen) duidelijk worden waar PCPO voor staat. De droge tekst heb ik verbeeld in een XXL illustraties vol met verassende details. Hoe langer je kijkt hoe meer je ziet!

Emotional Wealth

NFT illustratie

Onze tastbare munten worden door de inflatie steeds minder waard, terwel de cryptomunten zo als Bitcoin, Doggcoin, Ethereum maar lijken te blijven stijgen… Dit kan een rijkdom aan emoties geven. Herkenbaar? 😛

De Samentuin

Logo

Een logo voor een moestuin die mensen samenbrengt!

gekkengeit for hema

illustratie en concept

GEKKEgeit gaat je ogen openen voor de magische wereld van kinderen. In onze drukke samenleving is het lastig om voldoende tijd te vinden om je fantasie de vrije loop te laten gaan. Juist fantasie is belangrijk voor de taalontwikkeling van je kind. Begrijpend lezen en woordenschat wordt door kinderen beter opgepakt  bij het gebruik van fantasieverhalen dan bij realistisch verhalen. Fantasie stimuleert de sociale vaardigheden en de creativiteit van je kind. GEKKEgeit is makkelijk toepasbaar in je dagelijkse activiteit, dus haal nu meer gekkigheid in huis met GEKKEgeit! 

Dit project is in samenwerking met Laure van Bergen en Iris Muriel van Houten

De MONCHY SCHOOL

LOGO

Een logo voor de Monchy school. 

Het concept achter het logo:
Het bauwen met de blokken staat voor weken aan je skills en samen verder komen. De blokken zijn modulair inzetbaar. Dit staat voor modulaire kinderen die klaar zijn voor een snel veranderende wereld. De blokken kunnen vormen, letters en cijfers aan nemen. Dit staat voor de diverse tools die de kinderen leren zoals muziek, taal en rekenen. De vormen en kleuren van de blokken staan ook voor de diversiteit van de kinderen. De blokken zij elke keer weer anders te combineren. Hiermee krijg je elke keer weer een persoonlijke vorm. Dit staat voor de persoonlijke aandacht.

 

 

sulalam

verpakking

Sulalam maakt samen met de locale mensen vergin kokosnoot olie in Zuid Sulawesi. Aan mij de eer om zowel de verpakking als de website te ontwerpen.

Binnenkort ook te koop in de Nederlandse supermarkt!

t-shirt Pionect

Een t-shirt ontwerp voor Pionect

Kan ik voor jou ook iets verbeelden in de vorm van een illustratie, klik dan op de button hier onder en stuur mij gerust een mailtje met je wensen.

ja ik wil

HIERONDER VIND JE EEN PRIJZEN OVERZICHT.

Kan ik voor jou ook iets verbeelden in de vorm van een illustratie, klik dan op de button hier onder en stuur mij gerust een mailtje met je wensen.

What people say

XS
$ 150,- excl. BTW
 • Vrijblijvend Intake gesprek
 • 1x Illustratie
 • 2x Feedbackmoment
 • Excl. concept
 • Excl. druk kosten
S
750,- excl. BTW
 • Vrijblijvend Intake gesprek
 • 5x Illustratie
 • 3x Feedbackmoment
 • Excl. concept
 • Excl. druk kosten
M
1500,- excl. BTW
 • Vrijblijvend Intake gesprek
 • 10x Illustratie
 • 5x Feedbackmoment
 • Excl. concept
 • Excl. druk kosten