Loading

illu straties

sexy lexy

gAME

Sexy Lexy bied seksueele voorlichting aan mensen met een verstandelijke beperking in de vorm van een game. Aan mij de eer om deze game in samen werking met de Reframing Studio te visualiseren.

Form magazine

sulalam

verpakking

Sulalam maakt samen met de locale mensen vergin kokosnoot olie in Zuid Sulawesi. Aan mij de eer om zowel de verpakking als de website te ontwerpen.

Binnenkort ook te koop in de Nederlandse supermarkt!

gekkengeit for hema

illustratie en concept

GEKKEgeit gaat je ogen openen voor de magische wereld van kinderen. In onze drukke samenleving is het lastig om voldoende tijd te vinden om je fantasie de vrije loop te laten gaan. Juist fantasie is belangrijk voor de taalontwikkeling van je kind. Begrijpend lezen en woordenschat wordt door kinderen beter opgepakt  bij het gebruik van fantasieverhalen dan bij realistisch verhalen. Fantasie stimuleert de sociale vaardigheden en de creativiteit van je kind. GEKKEgeit is makkelijk toepasbaar in je dagelijkse activiteit, dus haal nu meer gekkigheid in huis met GEKKEgeit! 

Dit project is in samenwerking met Laure van Bergen en Iris Muriel van Houten

ja ik wil

illustratie

Kan ik voor jou ook iets verbeelden in de vorm van een illustratie, klik dan op de button hier onder en stuur mij gerust een mailtje met je wensen.